Zelf de ZeroWater 2,8 liter kan verkopen aan jouw klanten dat kan!


ZeroWater zoekt resellers
voor onze kannen en filters.

Een mooi, eerlijk product dat past bij een gezonde levenststijl

Online shops, of winkels: ZeroWater producten verkopen omdat ze de beste filtering van water bieden. Doe mee, en haal een succesvol product in huis.

Meld je aan!

En wij nemen contact met je op.

Leuk als je ook zo enthousiast bent over ZeroWater! Alleen met jouw hulp kan ZeroWater de plaats krijgen die het verdient: bovenaan de lijst van waterfiltersystemen. In Amerika is het al zeer bekend, in Europa zijn we hard bezig!

  • Mooi product: het werkt ècht
  • Goede verkoopmarge
  • Uit voorraad leverbaar
  • Professionele ondersteuning
  • Perfect voor thee (zie de vele lovende verhalen)
  • Diverse modellen kannen: van klein tot groot
Wil je wat weten? stuur een mail

Heb je vragen over ZeroWater, dan kan je contact opnemen met ons kantoor in Maarssen. Stuur een mailtje, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

ZeroWater in de horeca?

Ook geschikt voor horeca en grootverbruik

Met de grootvolume oplossingen en multipack filterverpakkingen

"Wij willen onze klanten het beste bieden. Vers, organisch, zuiver. Dat geldt dan uiteraard ook voor het water dat we aanbieden. Kraanwater kan je gemakkelijk volledig zuiveren met het ZeroWater systeem. Dus dat past gewoon perfect in onze bedrijfsfilosofie."

De werking bewezen:

Meten = weten! De TDS-score van water.

Het ZeroWater filter is de enige die kraanwater volledig zuivert!
De zuiverheid van water kan je eenvoudig meten. Hiervoor wordt een TDS-meter gebruikt. Dit meetinstrument meet hoeveel opgeloste vaste stoffen er in het water zitten. Kraanwater heeft al snel een waarde van ca. 250.
Andere filters filteren maar een deel van de vervuilende stoffen. Het water heeft meestal nog een TDS van ca. 90 na filtering door een 2-traps filter.
Alleen ZeroWater® komt tot een unieke score van 0 TDS door het 5-traps filter. Lees voor de werking meer over het filter , of ervaar het zelf!