2,4 liter ZeroWater kan word geleverd met handleiding

Hoe zet je een ZeroWater systeem in elkaar?

Om de beste kwaliteit water te waarborgen is het belangrijk je nieuwe kan goed in elkaar te zetten. Hieronder vind je de handleiding voor alle ZeroWater producten.

Ook genieten van heerlijk puur water kan natuurlijk na aankoop van een originele ZeroWater kan.

KOOP NU!

Hoe zet je een ZeroWater kan in elkaar?

Zorg dat je voordat je een ZeroWater kan in gebruik neemt je alle onderdelen behalve het filter met een zachte spons en wat afwasmiddel wast. Spoel de kan ook goed af en droog deze helemaal voordat je verdergaat met het in elkaar zetten.

Ook is de juiste instalatie van het filter erg belangrijk. Plaats het filter daarom nooit van bovenaf in het reservoir maar draai deze onderin het reservoir in. Het is goed mogelijk dat hierbij wat kracht nodig is.

En om een TDS 0 meting te garanderen bij de eerste keer filteren is het belangrijk te zorgen dat er nooit water uit het bovenste reservoir uitgeschonken wordt.

Wil je de handleiding uitprinten dat kan klik daarvoor hier.

ZeroWater handleiding voor filtersyteem en waterkan
Hoe werkt mijn TDS meter?

Wat meet een TDS-meter?

Wanneer je de TDS-meter op de juiste manier gebruikt is het mogelijk om te meten hoeveel opgeloste stoffen er in het water zitten.

De opgeloste stoffen waar we het over hebben zijn stoffen zoals chloor, chroom, lood en vele andere gevaarlijke stoffen die in het drinkwater voor kunnen komen. De TDS-meter kan precies zien hoeveel deeltjes er in het water zitten en daarmee dus ook de mate van vervuiling.

Zorg ervoor dat je tijdens het meten een schoon en droog glas gebruikt en je de meter niet te diep in het water houdt. Alleen zo garandeer je een correcte meting.

Let vooral op dat je het filter vervangt wanneer de TDS-meter 006 aangeeft. Dit omdat het filter dan verzadigd is en we niet meer de kwaliteit van het gefilterde water kunnen waarborgen.

Wil je de handleiding voor de TDS-meter uitprinten dat kan klik daarvoor hier.

De werking bewezen:

Meten = weten! De TDS-score van water.

Het ZeroWater filter is de enige die kraanwater volledig zuivert!
Zuiverheid van water kan je eenvoudig meten. We hebben daarvoor een meetinstrument die de TDS waarde aangeeft. Kraanwater heeft in Nederland gemiddeld een waarde van ca. 200.
Andere filters, zoals de bekende Brita filters, filteren maar een deel van de vervuilende stoffen. Het water meet meestal nog ca. 90TDC na filtering door een Brita 2-traps filter (zie testresultaten).
Alleen ZeroWater® komt tot een unieke score van 0 TDS door het 5-traps filter.

Image